Betaalmethode

Indien u tijdens het bestel-proces kiest voor Ideal of Paypal dan wordt uw bestelling zo mogelijk op  dezelfde werkdag opgestuurd (dagelijks van maandag t/m vrijdag tot 15.00h, vrije dagen uitgezonderd).
Is uw bestelling na 15.00h overgemaakt, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.

 

Kiest u voor Vooraf per bank dan vindt u in de aan u verzonden e-mail een orderbevestiging met alle betaal-gegevens. In dat geval wordt uw bestelling pas na bijschrijving van uw betaling op onze bankrekening verzonden.

 

In het pakket wordt een voor voldaan afgetekende factuur bijgevoegd.

 

Kiest u voor Betalen op rekening?, deze optie is uitsluitend bestemd voor vaste klanten die reeds van oudsher van ons gewend zijn om de factuur achteraf na ontvangst van de bestelling te voldoen. De bestelling wordt in dat geval direct op dezelfde werkdag opgestuurd (dagelijks van maandag t/m vrijdag, vrije dagen uitgezonderd).

 

Kiest u voor Betalen bij afhalen dan dient u vooraf even een afspraak te maken om er zeker van te zijn  dat ik in de werkplaats aanwezig ben.
Telefonisch ben ik bereikbaar dagelijks van maandag t/m vrijdag tot 15.00h. ... 0521-383800
U kunt een afspraak maken voor de maandag t/m zaterdag van 8.00h t/m 21.00h, dus ook s'avonds, voor een tijdstip dat u het beste uitkomt.

 

Graag tot uw dienst,
www.klokonderdelen.nl